Gia fodboldtrøjer tilbud DerickWh

posted in: Uncategorized | 0

mpen pfredag %8B Akinfeev var ntil at b

Israel (4-3-3, sandsynligt): Marciano; Dgani, T Ben Haim, Tibi, Ben Harush; Yeini, Natcho, Refaelov; T Ben Haim, Zahavi, Damari

Wales (5-2-2-1, sandsynligt): Hennessey; Gunter, Collins, Williams, Davies, Taylor; Allen, Spanien vm trøje Ledley; Ramsey, Bale; Vokes

Euro 2016-kvalifikationen mellem Montenegro og Rusland blev opgivet, efter at missiler blev kastet fra mængden i anden halvdel i Podgorica.

Rusland målmand Igor Akinfeev var tidligere blevet taget til hospitalet efter at han blev ramt på hovedet ved en flare i første minut af kampen på fredag ​​aften.

Portugal vm trøje

Akinfeev var nødt til at blive kørt ud på en bårer, og ifølge den østeuropæiske tv-kanal Sport Klub var der bevidst, da han blev taget på hospitalet efter at være ramt af en flare kastet af en fan af en del af jorden, der holdt Montenegro-tilhængere.

Rusland målmand Igor Akinfeev er ramt på hovedet af en flare

Den tyske dommer Deniz Aytekin beordrede holdene tilbage i omklædningsrumene efter hændelsen, og stadionkampagnen sagde, at Gruppe G-kampen ville blive forladt, hvis der var flere crowd problemer.

Men med scoren stadig på 0-0 midtvejs gennem anden halvdel blev Rusland tildelt en straff. Det blev savnet af Roman Shirokov, med bolden kørende ud for et indkast.

En russisk spiller kom for at tage det, men syntes at blive ramt af flere missiler kastet fra mængden. En kamp blev derpå blandt spillerne, da det russiske hold forsøgte at forlade banen, med dommeren forlod efterhånden kampen.

ClintButl http://xn--1qq890d.com/home.php?mod=space&uid=345155&do=profile YKYHershe

ArleenMui http://www.betsellers.com/forum/27072/en-och-nav-en-oddity-tiden-verkligen-inte-i-%EF%BB%BFtime-my-side-crowned-mick-jagger-tillbaka-1 CaroleAin

RogerBorm http://gmsuez.com.eg/index.php/component/k2/itemlist/user/13375.html TrishaDre

LavonneBa http://np-cmid.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=Louella82R TamSteink

Michelesk http://bbs.jingfengjiaoyu.com/space-uid-657210.html FletaUjqf

DelWilde http://www.honeylabel.co.kr/board/687166 PorfirioD

Leave a Reply